Bečej: Opljačkali ženu sa invaliditetom

Policija u Bečeju rasvetlila je četiri razbojništva i dve teške krađe na području ove Opštine, Srbobrana i Ade i uhapsili tri osobe.
Policija je uhapsila S.T. (1979), S.P. (1984) i po odobrenju nadležnog tužilaštva, određena im je mera zadržavanja do 48 sati, dok će protiv trećeg osumnjičenog biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.
 
Oni se terete da su, uz pretnju replikom pištolja i upotrebu fizičke snage, u tri prodavnice i jednom kiosku, od radnika oduzeli novac, kao i da su provalili u dve kuće odakle su, takođe, ukrali novac i druge vredne stvari. Jedna od ovih teških krađa izvršena je na posebno drzak način, jer je oštećena bila u kući u vreme krivičnog dela, a zbog invalidnosti ne može da se kreće.
 
Televizor, laptop i mobilni telefoni, koji su pronađeni pretresom stanova osumnjičenih, vraćeni su vlasnicima. Kod S.P. je pronađen i paketić marihuane, a obojici je, juče, nadležni sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
  • Sale NS

    26.06.2017 07:47
    Onako !
    U ovoj krizi ne bi bilo čudno da nekome ukradu i stakleno oko - onako !
  • NS49

    25.06.2017 06:00
    Ne znam da li Sudovi ovakvo drske i bezobrazčne razbojnike žešće kažnjava ili ih možda neki policajac malo jače propusti kroz šake. U svakom slučaju im treba odmeriti veću kaznu jer su oni pravi "junaci" kad su mogli nepokretnu ženu da pljačkaju. Kako se oni osećaju i šta misle o sebi to bi voleo da znam.
  • Garavi Gara

    23.06.2017 14:35
    Sekundarno
    Ponestalo sekundarnih sirovina, a bato!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina