Zrenjanin: Bolnica savetuje pacijente da ne prave gužvu zbog loše klimatizacije

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" u Zrenjaninu apelovala je na građane da ne stvaraju gužvu, jer u zgradi Nove bolnice centralna klimatizacija zbog kvara radi smanjenim kapacitetom.
Građanima se savetuje da "izbegnu velike gužve i nepotrebna čekanja, kako zbog pacijenata, tako i zbog samih zaposlenih", prenosi zrenjaninski.com.
 
"Molimo sugrađane koji dolaze u Specijalističku polikliniku Opšte bolnice Zrenjanin da se pridržavaju zakazanog termina, nema potrebe da dolaze ranije i da dođu sa što je moguće manjom pratnjom", dodaju u bolnici.
 
Takođe, podsećaju da se zakazivanje pregleda kod lekara specijaliste obavlja u Domu zdravlja kod izabranog lekara.
  • Perica

    30.06.2017 15:46
    ######
    Jel iskljućeno grejanje!?
  • Jana

    29.06.2017 21:35
    Klimica
    Lepa bolnica.Pojedine klinike u okviru KCV nemaju klimu i nikom ništa.Dođeš da se operišeš pa umreš od vrućine.
  • Seka Persa

    29.06.2017 18:19
    @Jaca

    Bilo bi interesantno videti Vasu reakciju kada bi Vas na primer lekar u pola konsultacije zamolio da izadjete iz sobe jer ste "probili termin" ne bi li sve islo glatko...

    (Bez obzira na javasluk, korupciju, neznanje, kradju...)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.