Za tragediju u nelegalnom staračkom domu kućni zatvor bez nanogice

Ljiljana Milošević, vlasnica neprijavljenog staračkog doma u Pančevu u kojem su u požaru poginule tri osobe, dobila je godinu dana kućnog zatvora.
Ona je, kako piše 013info, priznala krivicu za teško delo protiv opšte sigurnosti i sklopila sporazum o priznanju krivice. 
 
Sporazum je verifikovan pred sudom i podrazumeva kaznu od godinu dana kućnog zatvora, bez elektronskog nadzora. Na izdržavanje kazne tek će biti pozvana.
 
Tragedija u neprijavljenom staračkom domu se, podsećamo, dogodila 29. oktobra 2016. godine, a u požaru je poginulo troje korisnika, dok je 11 osoba povređeno.
 
Ljiljana Milošević bila je, nakon privođenja, u pritvoru kako ne bi uticala na svedoke, a iz pritvora je izašla 10. novembra.
  • Nenad

    20.07.2017 00:51
    Raspala rupetina od "drzave"
    Znaci jedan ljudski zivot u Srbiji vredi cetiri meseci kucnog pritvora kako sam razumeo i izracunao iz naslova clanka,12 meseci podeljeno na troje umrlih u nelegalnom nelicenciranom"domu za stare" =4 meseci kucnog pritvora sa mozda slobodnim dozvoljenim vikendima van kuce i najverovatnije skracenjem kazna cak i za pola godine 50% "usled dobrog vladanja...".

    Ucite mladi strane jezike i bezite odavde na vreme.
  • pazite

    18.07.2017 23:00
    to j oj nije prvi put
    Da radi nelegalno , pa hvala sudiji i tuzilastvu sto su je nagradili za u b i s t v o troje ljudi
  • /

    18.07.2017 20:18
    /
    ipak je radila u talu sa doktorima i advokatima oko imovine korisnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina