Sombor: Za sada ništa od uređenja kupališta na Tromeđi

"Vode Vojvodine" obustavile su postupak javne nabavke za izvođenje radova na uređenju leve obale kanala Vrbas-Bezdan kod Sombora, odnosno na Tromeđi, ušću Velikog bačkog kanala i kanala DTD.
"Novosti" prenose da je javna nabavka raspisana pre nešto više od mesec dana. Procenjena vrednost radova iznosi devet miliona dinara, lokalna samouprava će učestvovati sa 3,6 miliona, a "Vode Vojvodine" sa 5,4 miliona dinara.
 
Međutim, ovo JVP je obustavilo postupak javne nabavke za uređenje Tromeđe, jer je pristigla samo jedna zajednička ponuda u kojoj se navodi da će radovi koštati više od 9,1 milion dinara. Pošto ponuda prevazilazi vrednost predviđenih sredstava, nabavka je obustavljena i ponovo će biti objavljena tokom ove godine. 
 
Planirana je izgradnja dva prilazna puta, a ukoliko sve bude po planu, radovi bi trebalo da budu završeni do kraja godine. 
 
Projekat uređenja Tromeđe su odabrali građani, pošto se decenijama koristi kao kupalište i izletište.
  • goran

    13.08.2017 18:00
    Iiiiiiiiiiiiiiiii ... još jedan poništen tender! 9 miliona vrednost posla, a ponuda je bila 9,1 milion. Ko koga ovde zaj..... Pa znali su i pre tendera koliko novca je u igri. Nego opet pokazati narodu kako eto misle i racionalno troše. Ovo je četvrti tekst o neko poništenom tenderu u zadnjih 10-tak dana, a na ponovljeno mtenderu opet će neki nekvalifikovnai prevarant dobiti posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.