Otvorena deonica obilaznice oko Subotice

U saobraćaj je danas puštena deonica ipsilon kraka kod Subotice, od somborskog do bačkotopolskog puta.
Kako je rečeno, cilj je da u 2019. godini bude izgradjen ceo ipsilon krak, odnosno obilaznica oko Subotice koja će povezati granične prelaze Horgoš i Kelebiju i doprineti da hiljade kamiona koji dnevno prolaze kroz samu Suboticu budu preusmereni na novu saobraćajnicu.
 
Završetkom ipsilon kraka direktno će biti povezana industrijska zona u Subotici sa Koridorom 10, a teški teretni saobraćaj biće izmešten iz centra grada.
 
"Kroz Suboticu godišnje prolazi više od 350.000 kamiona i ovaj projekat je od životnog značaja za Suboticu, kako sa privrednog aspekta, tako i iz ugla izgradnje grada u kom se može bolje živeti", rekao je predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor.
  • Apsurd

    24.08.2017 14:52
    To je već bilo izgrađeno, rekao bih, još 90-ih.

    U međuvremenu je taj deo otvoran pa zatvaran, da bi bila postavljane betonska žardinjera (na sredini kolovoza pa su vozila svejedno prolazila okolo).
  • 123

    23.08.2017 12:55
    Čekali ste da završite 5km da bi ih svečano otvorili? Očekivao sam 5 otvaranja po 1km.
  • nije mi jasno...

    23.08.2017 10:13
    molim subotičane da mi nešto potvrde... koliko se sećam ova deonica je izgrađena, pa ima 15 godina sigurno. Jos dok sam bio na faksu. Jedno vreme je I koriscena i onda je naprasno zatvorena I postavljene su neke betonske prepreke da ne mogu vozila da prolaze....sta su sada radili, presvukli put novim asfaltom? veliki uspeh, bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina