Matijević prodaje "Ribar"

Novosadska kompanija "MPZ–Agrar", iza koje stoji vlasnik Industrije mesa "Matijević", Petar Matijević, oglasila je juče prodaju preduzeća "Ribar" u Novom Kneževcu po početnoj ceni od 2,2 miliona evra.
Kako piše "Dnevnik", firmu prodaje agencija za promet nekretnina, u kojoj kažu da za sada za "Ribar" nema kupaca, što je vlasnika i navelo da oglasi prodaji preduzeća u novinama.
 
"Ribar" godišnje proizvede 400.000 kilograma rečne ribe kojom je snabdevano domaće tržište. Raspolaže s 530 hektara poljoprivrednog zemljišta.
 
Ima dva tovilišta na 209 hektara, dva mladičnjaka površine 48 hektara i tri rastilišta veličine šest hektara. Preduzeće ima i upravnu zgradu od 1.000 kvadrata i još četiri lokala.
  • Bandar

    27.08.2017 09:41
    560din kila, a nestalo žiškavog kukuruza za prehranu.Riba smrdi na mulj jer je dotok iz Tise slab, a ribnjak zapušten.Gazda je rešio da trguje, drugi će da radi, a on da preprodaje.

    U Americi niko ne jede šarana osim hoboa (prosjaka).Smatraju je prljavom ribom dna, punom teških metala i opasnih masnoća.A kod nas ima cenu kao zlatna ribica.Umesto šarana ješćemo izgleda go.stolobika.
  • Nervirach

    26.08.2017 21:24
    Jel to pocela beganija? Kamo lepe srece.
  • Potencijalni kupac

    26.08.2017 20:41
    Nagađanja
    -Nešto sigurno ne štima kod ovog Matijevića?!..ili - Šta li je sad smislio ovaj zli mesar?.. -Da neće možda od tih novaca na more da ode?.. Koga briga, koliko je platio i za koliko ga prodaje. Nemojte od svega praviti konstrukcije i gubiti vreme razmišljajući o tuđim parama i poslovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".