Zrenjanin: Pijan automobilom naleteo na dvoje dece i ženu

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv Š.M. (29) koji se sumnjiči da je vozeći pijan naneo teške telesne povrede majci i detetu na biciklu, kao i 11-godišnjaku koji je takođe vozio bicikl.
Zrenjanin: Pijan automobilom naleteo na dvoje dece i ženu
Foto: Pixabay

Š. M. se nalazi u pritvoru. On se tereti da 28. jula u popodnevnim časovima sa 3,3 promila alkohola u krvi vozio brzinom od 69,8 kilometara na čas i naleteo na K. T. (11) koji se biciklom kretao u istom smeru i oborio ga u desnu stranu na travnatu bankinu. Dečak je tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

Osumnjičeni je potom naleteo na zadnji točak bicikla kojim je upravljala K.M, i u dečijem sedištu na biciklu prevozila šestogodišnjeg K.Đ. Njih je oborio u desnu stranu na travnatu bankinu, a potom je sleteo sa kolovoza.

U toj saobraćajnoj nezgodi teške telesne povrede zadobili su 11-ogodišnje dete i žena, dok je šestogodišnjak lakše povređen.

  • Vlada

    29.08.2017 12:23
    Bravo za novi zakon
    E, zbog ovakvih treba oduzimati vozilo onom koga uhvate sa više od 2 promila alkohola u krvi! Kakva privatna svojina, kakvi bakrači! Ako sa toliko alkohola ti sedaš da voziš, ne zaslužuješ da imaš auto. Bezbednost i život pre svega!
  • NN

    29.08.2017 09:29
    Alkosi
    Alkoholisane vozace na duzi rok u zatvor,oduzimanje vozila i vozacke do kraja zivota.
    Neka idu peske.
    Onda mogu da se ozderu alkoholom koliko hoce!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina