Ruma uključuje građane u planiranje budžeta

Opština Ruma treću godinu zaredom kroz projekat "Participativno budžetiranje" uključuje građane u planiranje budžeta za narednu godinu.

Učešće građana u što većem broju pomoći će da se bolje sagledaju potrebe lokalne zajednice, a predlozi se dostavljaju do 10. septembra.

Ideje za projekat trebalo bi da se odnose isključivo na potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave, jer se i finansiranje obezbeđuje isključivo iz sredstava budžeta opštine.

Radio Srem navodi da građani svoje ideje mogu predati u Uslužnom centru u Orlovićevoj 5 i u seoskim mesnim kancelarijama, dok se elektronska verziju formulara može preuzeti na zvaničnoj prezentaciji opštine Ruma.

  • XY

    06.09.2017 06:11
    Budžet
    Uključuju li gradjane i u trošenje budžeta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina