Sombor: Novi zakup za Boreli

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je oglas za zaključenje ugovora o poslovno tehničkoj saradnji o davanju na korišćenje proizvodnih kapaciteta fabrike obuće Boreli iz Sombora u stečaju.

Kako je navedeno, ponuđač je u obavezi da na lokaciji stečajnog dužnika obavlja proces proizvodnje, kao i da angažuje u periodu od tri meseca od dana potpisivanja ugovora najmanje 50 ljudi koji su bili zaposleni kod pravnog prethodnika stečajnog dužnika na dan 15. marta ove godine. Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji se zaključuje na određeno vreme do sticanja uslova za prodaju, shodno odluci stečajnog upravnika o načinu i uslovima unovčenja imovine.

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti, a rok za predaju je 12. oktobar - piše u pozivu, a prenosi SOinfo.org.

Beogradska firma Darfur koja je u maju sa fabrikom obuće Boreli u stečaju potpisala ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, raskinula je ugovor i prekinula proizvodnju. Ipak, najavili su da će se ponovo kandidovati za zakup u somborskom preduzeću.

Stečaj u Boreliju otvoren je polovinom jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".