LSV: Zašto se u Beloj Crkvi ne isplaćuju nadoknade za novorođenčad?

Odbornici LSV u Skupštini opštine Bela Crkva pitali su predsednika opštine Darku Bogosavljeviću zašto se u ovoj južnobanatskoj opštini ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu.
LSV: Zašto se u Beloj Crkvi ne isplaćuju nadoknade za novorođenčad?
Foto: Pixabay
Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90 odsto i da tako van snage stavi svoju prethodnu
odluku, koja je "finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva".
 
"LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva", poručili su ligaši.
  • mile

    06.11.2017 10:42
    Kako ih nije sramota. Toliko su razocarali da boli. Zasto se ne bune za novi sad, dal mozda zato sto su u koaliciji , pa je ovde sve super .Jedva cekam nove izbore da propadnu skroz, mene su izgubili odavno a I mnoge , samo su iz interesa u vlasti. Treba da je sramota one sto ih podrzavaju a I to je iz racuna.
  • DekiNS

    06.11.2017 09:17
    Partneri
    Da li su na ovu temu razgovarali sa svojim partnerima i koalicionim drugarima iz SNS i SPS ?
  • mirjana

    06.11.2017 08:40
    komunalna koalicija
    Oj, komunalna koalicijo,

    a zašto se u Novom Sadu ne gradi centralni prečistač????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina