Usporen saobraćaj preko Iriškog venca zbog snega

Saobraćaj preko Iriškog venca odvija se otežano za sva motorna vozila, zbog snega koji pada.
Kolona je duga nekoliko kilometara, i polako se kreće preko prevoja Fruške gore, kako kažu u zimskoj službi "Bačka puta", koja održava ovu deonicu, još uvek nema zabrane za teretna vozila. 
 
"Sa dva kamiona čistimo i posipamo put da ne bi došlo do poledice. Saobraćaj se odvija usporeno, sa manjim zastojima, ali u toku par sati biće normalizovan", rekao je za "Novosti" Boško Cvetković, radnik ove zimske službe koja održava deonicu od Paragova, preko Iriškog venca do Mačkove raskrsnice u Irigu.
 
Svi oni koji kreću na put, u narednih nekoliko sati po preporuci vozača koji su već u koloni, trebalo bi da zaobiđu ovaj deo puta, kako bi brže i lakše stigli do svoje odrednice.
 
Iz "Puteva Srbije" poručuju da su svi putevi u njihovoj nadležnosti prohodni. Na snazi je drugi stepen pripravnosti na putevima I i II reda, koji podrazumeva angažovanje 50 odsto predviđene mehanizacije.
 
Apeluje se na sve vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da voze veoma pažljivo i da brzinu prilagode uslovima na putu.
 
U Auto-moto savezu Srbije poručuju da se saobraćajna signalizacija strogo poštuje, upozoravajući da tokom zimskih meseci vetar stvara snežne nanose i u velikoj meri otežava rad putara i prohodnost puta. 
  • Dimitrije

    11.12.2017 07:22
    Tunel
    Pa stvarno ne razumem ljude što ne idu kroz tunel i autoputem. Mihajlovićka i Vučko to već napravili samo oni nečista srca još to ne vide.
  • Čvarkov

    09.12.2017 17:47
    Venac Kilimandžaro
    Je..š mi Tita! Pa dal je moguće da je problem brdo od 500 m nadmorske visine, od kad znam za sebe?! Pa da se neko seti da ZABRANI teretni saobraćaj od 15. novembra do 15 marta rešili bi 90% problema.
  • Mile

    09.12.2017 16:47
    Čekamo tunel.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.