Sremska Mitrovica: Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave

Policija je privela jednog od osumnjičenih za teško ubistvo u pokušaju, tokom tuče koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici.
Sremska Mitrovica: Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave
Foto: Pixabay
U tuči su teške telesne povrede zadobile dve osobe, od kojih je jedan policijski službenik, koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta lakše povređene dve devojke.
 
Kako je saopštila policija, više osoba napalo je policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im pri tom više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu.
 
Zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti i identifikaciji osoba koje su nanele teške telesne povrede oštećenima.
  • sremac

    13.12.2017 08:10
    kultura centra
    Zalosno je da se to dogodilo bas na mestu gde bi turisti evrope trbali da dozive istoriju. Na mestu gde bi trebalo da cekaju na desetine autobusa. Tako je u grdovima koji zive na tudjoj grbaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.