Bivši čelnik Bačke Topole naplatio fiktivne radove na školi

Bivši funkcioner opštine Bačka Topola B. A. (53) i još dve osobe uhapšeni su zbog sumnje da su oštetili Fond za kapitalna ulaganja APV za 40,3 miliona dinara.
Bivši čelnik Bačke Topole naplatio fiktivne radove na školi
Foto: Pixabay
Zbog sumnje na zloupotrebu položaja, pored B. A. uhapšeni su i odgovorno lice građevinskog preduzeća "Kovačević" R. K. (54) i izvođač radova N. V. (50). 
 
Oni se terete da su, od 2008. do 2012. godine, potpisivali i svojim pečatima overavali dokumenta – privremene situacije sa neistinitim sadržajem, u kojima je navedeno da je od strane izvođača radova, građevinskog preduzeća "Kovačević", ugrađen materijal i izvedeni radovi na rekonstrukciji Doma učenika Bačka Topola, koji u stvarnosti nisu izvedeni. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Tata Ikun

    20.12.2017 21:54
    Trebalo bi malo više da "kopate" po Bačkoj Topoli... Imali biste šta da napišete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina