Kod Subotice u dva sudara poginula žena, više osoba povređeno

Jedna osoba je poginula, a više njih je povređeno u tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile prethodne noći na putevima u okolini Subotice.
Kod Subotice u dva sudara poginula žena, više osoba povređeno
Foto: 021.rs

Kako prenosi RTV, pozivajući se na Policijsku upravu Subotica i Opštu bolnicu, dve povezane saobraćajne nesreće dogodile se jutros posle 4:20 časova na autoputu u blizini Bačke Topole.

U momentu kada je saobraćajna policija vršila uviđaj na policijskog službenika naletelo je vozilo beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Ukrajine, a tom prilikom teže je povređen policajac.

On je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici i nije u životnoj opasnosti. Pored njega, teže je povređena još jedna osoba čije stanje je takođe stabilno. U ove dve povezane nesreće lakše su povređene još dve osobe, majka i dete, koji su pušteni na kućno lečenje.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se oko pet časova ujutro u naselju Aleksandrovo, na izlazu iz Subotice ka Bačkoj Topoli, gde je došlo do direktnog sudara dva automobila.

Žena koja se nalazila na volanom Renoa 4 tom prilikom je izgubila život, dok je još jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Po zbrinjavanju povređenih i uviđaja, vozila su uklonjena sa saobraćajnica, nakon čega je u jutarnjim časovima saobraćaj normalizovan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.