Crvenka: Uhapšeni jer su ubili i zakopali penzionera u šupi

Somborska policija uhapsila je B.L. (32) i M.M. (23) zbog sumnje da su ubili penzionera starog 67 godina u njegovoj kući u Crvenki
Oni su ga zatim odvezli u dvorište B.L, gde su ga polili krečom i zakopali u šupi. To se dogodilo u novembru prošle godine, kada je prijavljen njegov nestanak. Intenzivnim praćenjem osumnjičenih, pripadnici kriminalističke policije su ih uhapsili pre nego što su uklonili sve dokaze.
 
Policija je uhapsila i Đ.S, zbog sumje da je imao saznanja o učinjenom krivičnom delu i da ga je prikrivao.
  • B. J

    21.04.2018 13:17
    Nisam ovo ocekivala od B.L, znam ga da nesto tako nebih ucinio, al ne znam sta mu bi,imao je sve,nzm sta da kazem,sad kako mu bude bude, i dalje cu biti uz njega, ali za ovo neka ga kazne kako mora...z
  • Bbb

    21.04.2018 09:54
    Uzas
    Nisam se nadao/la da ce B.L, tako nesto uciniti, takav nije bio, al ovo je preslo svaku granicu, u zatvor!
  • Yavor

    13.04.2018 23:57
    Yabor
    Svaka čast policiji!

    Odlično odradjen posao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".