"Noćni vukovi" danas u Zrenjaninu

Članovi ruskog Moto kluba "Noćni vukovi" posetiće danas Zrenjanin, najavljeno je iz uprave tog grada.
Očekuje se da "Noćni vukovi" stignu u Zrenjanin u 7.30, a da pola sata kasnije obiđu prostorije Moto kluba "Road flyers" u naselju Mužlja.
 
U 8.30 sati planiran je dolazak na Trg slobode i prijem kod gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, piše u saopštenju. Dodaje se da će u devet časova položiti vence i obići hram "Svetog Arhangela Mihaila", tj. Rusku crkvu, a nakon toga će se i obratiti medijima. 
 
"Noćni vukovi" imaju svoje ekspoziture i u Srbiji i u Republici Srpskoj, koje analitičari dovode u vezu i sa paramilitarnim formacijama. 
 
Pre dolaska na Balkan u martu mesecu, vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu zvanom "Hirurg" vlasti Bosne i Hercegovine su zabranile ulazak u tu zemlju, zbog bezbednosnog rizika. Zabranu je iz istih razloga dobio i šef ekspoziture "Noćnih vukova" u Srbiji Saša Savić. 
 
Pre dve godine u Beogradu su ruske "Noćne vukove" primili i tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej. Tomislav Nikolić tada je uručio orden Aleksandru Zaldostanovu "Hirurgu", koji je i inače na "crnim listama" u mnogim evropskim zemljama i u SAD zbog navodnog učešća u borbama u Ukrajini. 
 
Prilikom zvanične posete Vladimira Putina Beogradu 2014. godine, s ruskim predsednikom u društvu su se pojavili i "Noćni vukovi".
  • bajker

    23.04.2018 00:57
    Koliko treba da budes bitan motor biciklista da te zovu na prijem sef drzave i poglavar crkve?
  • /

    22.04.2018 10:59
    /
    kojim putem za banja luku oni stizu za beograd

    obzirom da u banja luci imaju kamp
  • Gabs

    22.04.2018 07:32
    Jess
    Ako ako neka su zivi i zdravi !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina