Inđija: U više navrata lomili rampu na ulazu u pešačku zonu

Policija u Inđiji podneće krivične prijave protiv devet osoba starosti između 23 i 32 godine iz Inđije i Novih Karlovaca, zbog lomljenja rampe.
Inđija: U više navrata lomili rampu na ulazu u pešačku zonu
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su u tri navrata, 15. i 29. jula, kao i 5. avgusta fizičkom snagom i u jednom slučaju automobilom, oštetili kontrolnu rampu na ulazu u pešačku zonu u Inđiji, u Ulici vojvode Stepe.
 
Pri tome su pričinili materijalnu štetu u iznosu od blizu 260.000 dinara.
  • rade

    12.08.2018 23:30
    Ovo je ipak smrdija!
  • ns

    12.08.2018 16:53
    i kod nas...
    Razvale i u Novom Sadu. Ili u Mileticevoj ili u Dunavskoj, negde uvek naprave "ulaz".
  • Rade

    12.08.2018 14:18
    Rampu lome retardirani klimci kojima vlasnik jednog lokala koji je inace sin lokalnog kri...sa to naredi da bi mu gosti mogli da se parkiraju u sred pesacke zone ispred njegovog lokala into zna i policija i nadlezni u opstini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.