Uhapšen osumnjičeni za otmicu devojčice iz Sente

Policija u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsila je A.T. (56) zbog sumnje na otmicu, saopštio je MUP.
Uhapšen osumnjičeni za otmicu devojčice iz Sente
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je odveo devetogodišnju devojčicu da kupe hranu, ali je nije vratio kući. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. 
 
Prethodno su pripadnici MUP u Senti pronašli Eriku Čordaš čiji je nestanak prijavio njen otac. Devojčica je u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda, saopštila je policija. 
 
Oni su pronađeni kod železničke stanice u Senti. Inače, kako beogradski mediji pišu, A. T. je poznat policiji i višestruki je povratnik za krivična dela krađe. Navodno je reč o beskućniku koji je od oca devojčice zatražio prenoćište, a ujutru je otišao sa njom u nabavku hrane.
  • Mordor

    22.10.2018 12:36
    Podvode i prodaju sopstvenu decu. O tome se cuti decenijama.
  • Drndara

    21.10.2018 19:19
    Pustiš nepoznatu osobu da ti prenoći u kući, a ujutro s njim pošalješ rođeno dete u dućan? WTF?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina