Osvojio 429,6 miliona dolara na lutriji

U američkoj lutriji "Powerball jackpot", jedna osoba je pogodila svih šest brojeva koji su mu doneli nagradu od 429,6 miliona dolara, što je deveti najveći iznos u istoriji američke lutrije.

Dobitni brojevi su bili 25, 66, 44, 5 i 26, i broj 9. Zvaničnici lutrije su izjavili da jedan listić, uplaćen u Nju Džerziju, ima dobitnu kombinaciju.

Identitet vlasnika listića nije objavljen. Dobitnici velikih iznosa ponekad mesecima to ne objave u javnosti.

To je najveći dobitak na lutriji u Americi od januara ove godine, kada je troje sretnika podelilo rekordnih gotovo 1,6 milijardi dolara.

Šansa za dobitak je jedan prema 292 miliona. Stručnjaci za statistiku kažu da to znači da Amerikanac ima 25 puta veće izglede da postane predsednik Sjedinjenih Država nego da osvoji ovu nagradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti