Sirijska izbeglica našao 150.000 evra i vratio nemačkim vlastima

Izbeglica iz Sirije, koji je prošle godine došao u Nemačku, pronašao je u starom ormanu koji je dobio od jedne humanitarne organizacije 150.000 evra koje je vratio vlastima, saopštila je policija.
Sirijac, čije ime nije objavljeno, pronašao je 50.000 evra u kešu, kao i štedne knjižice na kojima je bilo više od 100.000 evra, skrivenih u ormanu.
 
On je taj orman dobio od jedne humanitarne organizacije koja je obezbedila nameštaj za izbeglice.
 
Policija nemačkog grada Minden je saopštila da ljudi redovno vraćaju manje količine novca, ali da je "ovolika suma apsolutni izuzetak".
 
Sirijac je u Nemačku došao kao izbeglica prošle godine u oktobru.
  • Terješkova

    28.06.2016 22:22
    Paz da nije našao... A tek vratio, hm... Ja ne bih vratila nikad!!! A tako bi mi "leglo" tih 150 tisuća....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.