Ostavio ženu da bi se oženio njenom majkom

Suraj Mahto (22) se našao u žiži javnosti u junu kada je napustio svoju suprugu Lalitu i oženio se njenom majkom, četrdesetdvogodišnjom Ashom Devi.

Njihova nauobičajena afera počela je kada je Asha posetila ćerku u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

Kada se Suraj razboleo, ona je brinula o njemu i za to vreme oni su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su nastavil da održavaju kontakt i kada se Asha vratila kući.

Kada je Lalita otkrila da su imali aferu, zapretila je majci i zahtevala da se drži podalje od njenog muža, ali je ona nije slušala. Ni Lalitin otac nije uspeo da ubedi svoju suprugu da prekine tu vezu koja je urušavala porodične odnose i izvrgavala ruglu sve koji su u nekakvoj vezi sa njima. Čak su i stanovnici Surajevog sela bili protiv njihove veze i svakom prilikom pokušavali su da ih spreče da budu zajedno, prenosi Avaz.

Suraj i Asha su na kraju pobegli i venčali se, ali su posle svega dva meseca shvatili da su napravili veliku grešku i sada oboje žele da se vrate svojim starim supružnicima.

 

– Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci. Sad na kolenima molim Lalitu da me primi nazad, ako ni zbog čeg drugog, onda zbog dobra našeg sina – rekao je Suraj za “Daily Mail”.

– Više ga ne tretiram kao muža, već kao zeta. Već smo podneli zahtev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je pre moguće – rekla je ona.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.