Zapaljena seks igračka napravila pometnju u avionu

Na aerodromu u Čjang Mai nastala je opšta pometnja kada su zaposleni zaustavili avion zbog sumnje da se u nečijem prtljagu nalazila bomba.

Zaposleni na Čjang Mai aerodromu na Tajlandu čuli su glasno zujanje koje je dopiralo iz zelenog ranca i odmah ga izvukli iz aviona koji samo što je poleteo. Uplašeni zaposleni pomislili su da se radi o eksplozivu i pozvali su stručnjaka koji je odmah dotrčao na pistu.

Međutim, u rancu se nije nalazila bomba već igračka za seks koja se slučajno upalila.

Zaposleni koji je pronašao ranac želeo je da ostane anoniman i izjavio je za "Daily Mail": "Primetili smo da se ranac pomera, a iz njega je dopirao zvuk zujanja. U trenutku smo se jako uplašili jer je mogla biti bomba ili neki drugi eksploziv. Ali kada su stigli eksperti, imali smo i šta da vidimo. Bila je to samo igračka za seks srebrne boje koja je slučajno upalila."

Zaposleni nisu rekli vlasniku ranca kakvu je uzbunu izazvao. "Verovatno bi im bilo jako neprijatno da saznaju da je njihova igračka izazvala pometnju, pa mu nismo ni rekli."

Zaposleni je podelio sliku na internetu kako bi, kako kaže, ukazao ljudima na opasnost određenih predmeta koje mogu da ponesu sa sobom.

Zbog ovog malog incidenta, let za Bankok kompanije Er Azija odložen je pet minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti