Plesačice oko šipke: Naš sport da bude olimpijska disciplina

Plesačice oko šipke se uzdižu u visine, uvijaju svoja tela i rade špage viseći naglavačke, trudeći se iz petnih žila da budu najbolje u tome što rade.

Ali žene koje učestvuju na svetskom takmičenju u sportskom plesu oko šipke, koje se održava u glavnom gradu Rumunije, Bukureštu, suočavaju se sa izazovima i pre nego što započnu svoju rutinu - da ubede ljude da je ples oko šipke težak sport koji bi trebalo da postane olimpijska disciplina, a ne erotska tačka za muškarce u kakvom noćnom klubu.

Udruženje roditelja Rumunije je nacionalno finale, na kojem učestvuju i mlađe takmičarke, nazvalo "korakom ka dečijoj prostituciji", a više od sto nevladinih organizacija je potpisalo peticiju protiv održavanja ovog sportskog događaja.

Policija je pozvana, a njeni pripadnici su otišli nakon razgovora sa organizatorima i nikakve akcije nisu preduzete.

  • Albert

    02.10.2016 19:20
    Private Dancing
    Rumunke su bas super slobodne devojke bile kada sam u mladosti bio kod njih u gostima a roditelji su ko roditelji tako da ja mislim da su samo hteli da pokazu cerke i onima koji u nocne klubove ne zalaze jer nema mesta za bezanje ako braca plesacica udju u klub.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti