VIDEO: Čopor pasa lutalica uništio automobil

Čopar pasa lutalica naneo je popriličnu štetu na jednoj parkiranoj Corolli u Turskoj, a pravi identitet ovih "huligana" otkriven je tek kada su pregledani snimci sigurnosnih kamera.

Vlasnika Toyote koji je svoj automobil ostavio parkiran na ulici tokom noći, ujutru je dočekalo neprijatno iznenađenje. Prednji deo vozila je bio oštećen, a branik otkinut.

Čovek je pozvao policiju kako bi prijavio štetu, sumnjajući da je neko tokom noći bezuspešno pokušao da ukrade njegov automobil. Međutim, kada je policija izvršila uviđaj i proverila snimke sa obližnje sigurnosne kamere, otkriveni su pravi krivci - lokalni čopor pasa lutalica.

Šteta je procenjena na 1.500 evra, a na osnovu ponašanja pasa na snimku, pretpostavlja se da su oni najverovatnije progonili mačku koja se, bežeći od čopora, zavukla u neku šupljinu u prednjem delu automobila. 

  • Bugi Vugi

    17.10.2016 21:05
    Saće opet pojesti labudove u parku...
  • Mile

    17.10.2016 19:39
    Pre par nedelja je u mom komšiluku dvoje lutalica napalo da ubije i verovatno pojede prelepu macku koja je zivela u kraju. Par ljudi je probalo da je spase ali prekasno. Posle neko kaze kako lutalice treba čuvati. Psi jesu predivne zivotinje kao ljubimci ali kad podivljaju postaju opasne čoporske štetočine.
  • Lim An1

    17.10.2016 19:27
    @Liman1
    I moje vozilo je oštećeno od strane pasa na uglu Fruškogorske iJirečekove, R-Clio. Otkinut komad prednjeg blatobrana(plastični), oštećena hauba i prednji branik. Šteta sa farbanjem je 300 evra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva