Prvi put video ženu bez šminke i zatražio razvod

Muškarac koji je video svoju suprugu bez šminke po prvi put kada je krenula na plivanje odmah je zatražio zahtev za razvod.

Kako pišu mediji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, par je krenuo na plivanje, a kada je čovek video suprugu bez šminke potpuno se razočarao. Tada je shvatio ne samo da je stalno nosila mnogo šminke, već je imala i kozmetički zahvat, koristila veštačke trepavice, kao i sočiva u boji.

Tridesetogodišnji Arapin se brže-bolje razveo od šest godina mlađe supruge jer ga je, kako je naveo u zahtevu, prevarila svojom veštačkom lepotom.

Dr Abdul Aziz Asaf, psiholog koji je nakon razvoda pričao sa mladom kaže da je mladoženja odbijao bilo kakvu vrstu priče o pomirenju.

  • Realista

    20.10.2016 10:06
    nema greske
    Zato se na prvi dejt ide na bazen

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.