FOTO: Drvo "okitio" kiflama da nahrani ptice

Nermin Alihodžić, okitio je sa kiflama jedno drvo u Visokom, kako bi i ptice, kako je istakao, tokom hladnih januarskih dana imale šta da jedu.

Meterolozi su i za drugu polovinu januara najavili ekstremno niske temperature, a udruženja građana apeluju da treba povesti računa i o zdravlju životinja, posebno onim koje će zimu provesti izložene hladnoći.

Alihodžić je na svom fejsbuk profilu napisao: "Evo kako sam okitio drvo na Ravnama sa kiflama da imaju i ptice Novu godinu".

  • dax

    15.01.2017 17:32
    Bravo care, da li znao da su kifle (ujedno i hleb i sva hrana gde ima brasna) jako stetne za te ptice i da mogu veoma brzo da uginu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.