Za svoja kola kupio gradsku garažu u Londonu

Član jedne arapske kraljevske porodice kupio je gradsku garažu u Londonu za vrtoglavih 24,7 miliona evra.
Kako piše Tajms, neimenovani član arapske kraljevske porodice kupio je gradsku garažu u četvrti Najtsbridž da bi smestio svojih 80 luksuznih i klasičnih automobila.
 
Najtsbridž je luksuzno naselje, u centralnom delu Londona, južno od Hajd parka, a poznato je po skupocenim nekretninama, uključujući Van Hajd park, gde jedna soba u stanu košta neverovatnih tri miliona evra.
 
To područje je omiljena lokacija biznismenima s Bliskog istoka, pogotovo tokom letnjih meseci.
 
Parking u Londonu poznat je kao jedan od najskupljih u svetu. Individualna parking mesta prodaju se i za 400.000 evra, dok je rekord zabeležen u februaru 2016. kada je mesto za parkiranje prodato za 423.000 evra.
  • Limun

    10.02.2017 14:37
    @ NS49
    Zamisli hipotetički jednom se u NS izgradi garaža i da sva mesta u njoj kupe Matijević i Kostić za svojih 30 automobila? Da li bi i onda to bilo na svaku čast?
    Da je to normalno ne bi o tome novine pisale.
  • Vasa

    10.02.2017 07:37
    A zašto ste stavili sliku ulaza u podzemnu železnicu?
  • NS49

    10.02.2017 07:11
    Svaka mu čast, tako i treba. Pa gde da drži skupe i lepe automobile? I ja volim da mi je auto u garaži. Leti je hladniji a zimi topliji a ako je bip čist i ostao je. Osim toga gad ga ostavim parkiranog ispred garaže gde komšije okreću više puta su me očešali i pored svedoka nisu priznali krivicu a kad sam prodavao auto zbog tih ogrebotina mi smanjili cenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.