VIDEO - Profesor o snimku koji je zabavio svet: Kako su mi deca ušetala u kadar

Profesor kome su deca upala u intervju uživo na BBC-ju oglasio se o tom događaju koji je zabavio ceo svet.
Robert Keli, američki stručnjak za južnu Aziju koji živi i radi u Južnoj Koreji, objasnio je da je njegova četvorogodišnja ćerka Marion, koja je prva ušla u sobu u kojoj je on putem Skajpa komentarisao događanja u zemlji, bila vrlo dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave.
 
"Čim je otvorila vrata, video sam je na svom ekranu", ispričao je Keli. Pokušao je da pomeri ćerku prema igračkama, misleći da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, ali to se nije dogodilo. Uskoro je u sobu ušao i osmomesečni sin Džejms.
 
"Tada sam znao da je gotovo", kaže Keli.
 
Uskoro je u sobu uletela supruga Kim Džung A koja je na brzinu pokupila decu i odvela ih. Ona je intervju snimala na televizoru u drugoj sobi, kada je primetila da su deca ušla u sobu.
 
 
"Obično zaključa vrata. Deca se najčešće vrate kod mene kada ih dočekaju zaključana vrata. Ali nisu. I tada sam videla da su vrata otvorena. To je bio šok za mene", rekla je Kim.
 
"Učinio sam malu grešku koja je moju porodicu pretvorila u zvezde YouTubea. To je urnebesno", ističe profesor.
 
Keli je odmah napisao izvinjenje BBC-ju, a odgovor je bio neočekivan – već nakon 15 minuta pitali su ga da li smeju da objave snimak na internetu. Uskoro su bili zatrpani reakcijama, notifikacijama s društvenih mreža i pozivima novinara. Nisu znali kako da reaguju na iznenadnu slavu i zanimanje javnosti.
 
"Bilo je jako slatko. Video sam snimak kao i svi drugi. Moja supruga je odlično rešila stvarno neočekivanu situaciju najbolje što je mogla... Bilo je smešno. Na snimku se vidi da sam pokušavao da zadržim smeh. Tako je to s malom decom", kaže Keli.
 

Teme

deca

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.