VIDEO: Godinu dana proveli u divljini pa saznali da se njihova emisija više ne prikazuje

Nakon godinu dana provedenih u škotskoj divljini, takmičari rijalitija "Eden" napustili su svoje novoizgrađene domove i vratili se u civilizaciju.

Tamo ih je dočekalo neugodno iznenađenje - TV emisija se već mesecima ne prikazuje.

Poslednjih deset takmičara rijalitija u programu Channel 4 po povratku je očekivao doček iz snova i status zvezda, ali su se itekako razočarali kada su čuli da je emitovanje emisije prekinuto nakon samo četiri epizode i to pre više od osam meseci, zbog čega su gledaoci verovali da je ceo projekat završen.

Emisija je bila posvećena grupi stranaca koji je trebalo da dokažu da su sposobni da za godinu dana osnuju sopstvenu zajednicu daleko od civilizacije. Od prvobitne grupe odabrane za ovaj "društveni eksperiment" 13 učesnika je odustalo, uglavnom zbog nemilosrdne klime.

Pokušaji osnivanja društvene zajednice daleko od ostatka sveta nailazili su na velike probleme, od ljubomore i svađa do gladi.

"Poslednjih deset je otišlo. Na kraju se ispostavilo da je emisija bila šala. Neki od učesnika su viđeni kod zubara u Fort Vilijamu nakon što su jeli šljunak", ispričala je lokalna stanovnica Marija Mekfirson.

Channel 4 poručio je da će se emisija Eden vratiti na TV ekrane ove godine.

  • monty python

    26.03.2017 22:41
    Je li vruc sljunak?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti