Policajac ga kaznio zbog podrigivanja, sud poništio kaznu

Austrijski sud presudio je u korist bečkog barmena Edina Mehića, koji se žalio na kaznu koju mu je zbog glasnog podrigivanja napisao policajac.
Policajac ga kaznio zbog podrigivanja, sud poništio kaznu
Foto: Pixabay
Mehić (28) je pre nepunih godinu dana kažnjen sa 70 evra zbog podrigivanja u zabavnom parku "Prater", nakon što je pojeo kebab, a policajac koji je to čuo je u potvrdi o kažnjavanju napisao da je prekršio "javnu pristojnost glasnim podrigivanjem pored policijskog službenika".
 
Sudski dokument koji je Mehić poslao Asošiejted presu pokazuje da su vlasti presudile u njegovu korist, uz konstataciju da "nema dokaza da je on podrignuo ispred policajca".
 
Kada je Mehić kažnjen zbog podrigivanja na javnom mestu, grupe građana su mu pružile podršku, a lanac restorana koji prodaje kebab platio je i njegovu kaznu i sve troškove njegovog putovanja u Istanbul.
  • dino

    22.04.2017 20:33
    magarac u beč, magarac iz beča

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.