Takmičenje u ispijanju alkohola nazvali po vlasniku novčanika koji su našli

Tim Barous, novinar iz Londona, pre 14 godina je na muzičkom festivalu izgubio novčanik, a muškarac koji mu ga je vratio obavestio ga je da su, zbog novca koji su potrošili, on i prijatelji, po njemu nazvali takmičenje u ispijanju alkohola.
Takmičenje u ispijanju alkohola nazvali po vlasniku novčanika koji su našli
Foto: Pixabay
Neko iz grupe prijatelja odneo je novčanik u izgubljeno-nađeno, ali je osećao krivicu zbog potrošenih 10 funti i od tada je pokušavao da pronađe vlasnika.
 
Na kraju je, preko Fejsbuka, to i uspeo i napisao je Barousu poruku u kojoj je rekao kako zna da je detinjasto to što su on i prijatelji uradili, ali ga je obavestio o postojanju tradicionalnog takmičenja u ispijanju alkohola, nazvanog "Timoti Barous". U poruci mu je objasnio i pravila takmičenja nazvanog po njemu.
 
- Takmiče se tri tima sa po pet članova, a svaki tim ima 4 litre sajdera (jabukovače) ispred sebe. Pobednik je tim koji prvi ispije sve. Na prošlogodišnjem takmičenju pobedio je tim koji je uspeo da popije sve za manje od pet minuta, drugi tim nije ni završio sve, dok je treći tim završio veče valjajući se po podu – između ostalog piše u poruci.
  • hm

    22.04.2017 13:21
    zanimljivo
    Dajmo mi njima 4L manastirske prepečenice, pa da nazovu igru "Prepečeni želudac" :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.