VIDEO: Pozvao policiju jer su mu ukrali heroin

Džozef Marfi (20) pozvao je policiju okruga Bat Taunšip u Ohaju sa zahtevom da policajci dovedu psa tragača i da pronađu heroin koji mu je ukraden.
Mladić je momentalno uhapšen.
 
Kada ga je operater pitao zašto mu je potrebna pomoć policijskog psa tragača, odgovorio je da mu je ženska osoba ukrala heroin. Šef policije ovog okruga Majk MekNili rekao je da je ovo jedan od bizarnijih slučajeva za koje je čuo tokom karijere duže od 40 godina.
 
Dok je davao izjavu policiji, Marfi je iz džepa izvukao neku braon supstancu koja je izgledala kao vosak. Supstanca je poslata u laboratoriju na ispitivanje, a mladić je pušten na slobodu.
 
MekNili je dodao da će Marfi biti krivično gonjen ako se utvrdi da je nađena supstanca droga.
  • Andrea

    28.04.2017 20:52
    Kakav pacijent
    Zbog takvih idiota o celoj toj zemlji imamo generalno svi mi mišljenje da su glupa nacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti