Šef odveo sve radnike u Španiju na letovanje

Vlasnik jedne britanske kompanije Ijan Lukas odveo je svih 42 zaposlenih na odmor za pamćenje.
Šef odveo sve radnike u Španiju na letovanje
Foto: Pixabay
Radnicima je platio trodnevni boravak u jednom od najluksuznijih odmarališta u Španiji, a osim punog pansiona platio je zabave, šampanjac i izlete.
 
Njegova kompanija je ove godine proslavila dvadeseti rođendan i odlučio je to proslavi na najbolji način.
 
"Možda bi se oni više veselili novcu, ali hteo sam da se svi zajedno slavimo uspeh naše firme. Dvadeset godina rada je iza nas, a rezultati su fantastični. Neki od radnika su s nama već dvadeset godina, njima posebno zahvaljujem na svemu", rekao je velikodušni šef.
 
Zaposleni već planiraju kako će izgledati 50. rođendan, a šefu su u šali rekli da žele da idu u Las Vegas.
  • Anoniman

    19.07.2017 20:05
    Nije sve tako sivo
    Ja pouzdano znam da postoji firma koja praktikuje godisnji kolektivni odmor, do duse ne u Spaniju, ali u Vrnjackoj Banji na 5 dana za vreme srpske nove godine. Uz to im je sve placeno, pa cak i celokupan docek iste. Nije sve tako sivo.
  • NS

    19.07.2017 20:03
    zasto je ovo vest? I ovde postoje firme koje vode svoje zaposlene na more... Firma u kojoj radim nas 3 godine unazad vodi na more, a ima nas vise od 100.
  • pera

    19.07.2017 13:57
    ..
    A sto bi se to desilo kod nas? Zasto mislite da vam univerzum to duguje? Hocete vi vaseg elektricara da vodite na letovanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.