VIDEO: Gradonačelnik iz opklade pojeo pacova

Gradonačelnik francuskog grada ispunio je obećanje da će pojesti pacova ukoliko Pari Sen Žermen izgubi od Barselone u meču Lige šampiona.
Gradonačelnik Mon de Marsana Šarl Dajo bio je toliko siguran da će Pari Sen Žermen, nakon pobede od 4:0, proći Barselonu da se kladio da će u suprotnom pojesti pacova. 
 
"Ukoliko se Barsa kvalifikuje, poješću pacova i glasaću za levičarskog kandidata Melanšona", rekao je Dajo. 
 
Tokom prošlog vikenda, gradonačelnik grada na jugozapadu Francuske ispunio je prvo obećanje, a drugo je već sproveo u delo tokom izbora. Dajo je javno pred nekoliko desetina ljudi i kamerama seo za sto, gde mu je uz vino serviran poveći glodar.
 
  • njam njam

    27.07.2017 21:37
    "Pacov iz opklade pojeo gradonacelnika" je daleko senzacionalniji naslov.
  • iskusan

    27.07.2017 20:45
    Bolje pacova nego uzegle cvarke sa najlona!
  • CovPa

    26.07.2017 21:10
    E to je doslednost! To je politicar! Ja bi sutra glasao za coveka koji je pojeo pacova - jer je tako obecao! Kod nas je situacija malo drugacija... Ovde pricaju i lazu sta hoce, prave od nas budale, a mi smo ti koji jedemo ne pacove vec g*vna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.