VIDEO: "Despasito" na bosanski način - "Diž'se Tito ako Boga znaš"

Brojne su obrade svetski poznatog hita "Despasito", a ovih dana pojavila se i jedna bosanska.
Origanalna verzija ruši sve rekorde na Jutjubu, a kako će proći ova obrada ostaje da se vidi, jer je tek juče objavljena.
 
Autor koji je iz Konjica, ovu obradu je prilagodio političkoj situaciju u regionu.
 
Tako njegov refren glasi: "Diž'se Tito ako Boga znaš samo diž se Tito, bez tebe je ovdje sve mahnito. Pokrali su Bog samo zna koliko".
 
  • Perica

    30.08.2017 09:30
    Tito
    Tito i prtizani su bili "poklopac na tegli" a u tegli su bili događaju iz II svetskog rata. Bezbroj zločina na svim stranama, logori ,streljanja ,mučenja,krvoprolića itd itd . Ono što nikad nije bilo raščlanjeno .Šta je čije i koliko je ko kriv i odgovoran. Znam da u SRBIJI nije sigurno stradalo toliko naroda ( nacionalnih manjina) kao recimo u Jasenovcu i stratištima i jamama po Hrvatskoj.
    Pošto živim u Novom Sadu moram pomenuti raciju iz 1942 kada je u dva tri dana u vodama Dunava završilo 1300 (2000) uglavnom Srba i Jevreja a ukupno ih je stradalo blizu 5000 ( nisam siguran da li su brojke tačne ali .....)
    E sad sve je to bilo u toj tegli i kvarilo se jer su zločinci i žrtve bili zajeno i naravno jednom je puklo i imali smo šta smo imali i imamo.
    E ZATO TITO NIJE VALJAO I NIKAD NEĆE
    SAMO PRIVIDNO JE BILO LEPO ZATO DANAS ŽIVIMO OVAKO.
  • Srbijanac

    25.08.2017 19:35
    reply
    @Pingvin
    Pingvin dokazao si ono o cemu i govorim, patite od toga da vecito nekoga okrivite za svoje neuspehe i promasaje. Paranoicni ste po pitanju Tita, taj vam je za sve kriv, paranoicni ste i na Sorosa, i taj vam je za sve kriv, znaci uvek vam je neko kriv osim vas samih, niste pisnuli dok je matori bio ziv sad ste glasni. Pingvin kad pocnes glupu pricu i teras me kod Sorosa, podsecas me na armiju botova kojima je samo taj covek na ustima i svi koji drugacije mislimo smo poslati od Sorosa. Juce je bio kriv Tito danas je Soros, ko ce sutra biti kriv, imate li dezurnog krivca.
    ima samo jedna mala razlika izmedju Karadjordjevica i Tita, sasvim mala razlika, nije Tito stvorio YU nego Karadjordjevic upamti to, nije vas Tito uvukao u "suzivot" sa drugim narodima koji su porazeni u WWI nego vas i nas vaskoliki kralj (daleko mu lepa kuca), ovaj narod je uvukao u tu avanturu i nista mu zauzvrat nije dao niti je srpski narod ista dobro imao od te bolesne ideje zvane Yu, Tito je samo nastavio gde je prethodni stao, a uvek Srbende zaborave da pricu pocnu od pocetka, nego je pocinju od 1945, e u tome je problem...
    ps. kralja sam se dotakao kad je Srbenda pomenuo kradju zlata u vagonima, a zna se ko je iz ove zemlje izneo zlato i ko je jedini pobegao iz svoje zemlje sa krunom na glavi...trebao je ostati i boriti se, to matorom ne mozete da poreknete i ne pljujte po onima koji su ipak oslobodili i izgradili zemlju, dok su neki "napaceni" sedeli daleko od nje i patili...tisina tamo
  • Josip Broz Tito

    25.08.2017 17:04
    plus/minus
    Majku vam boziju, drugovi i drugarice pioniri i pionirke, radni narode nase socijalisticke samoupravne zajednice na celu samnom, cujem da me zovete cujem da me trazite, ne date mi mira ni ovde, dok igram bridz sa Cercilom i Staljinom, evo Kardelj nam upravo donosi viski. Sta je bilo drugovi, kukate, majku vam boziju, tolike sam vam ostavio fabrike, a vi cujem idete u Njemacku i u Kanadu boga ti, pa daleko je to. Drugovi, kazite mi da li zelite da se vratim? Ako zelite opalite mi onda jedan plus, ako ne zelite opalite minus.

    marshal
    Josip Broz Tito

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.