VIDEO: Nije hteo da ugasi cigaretu na pumpi, pa je radnik upotrebio protivpožarni aparat

Benzinska stanica je svakako jedno od mesta gde ne bi trebalo da pušite.
VIDEO: Nije hteo da ugasi cigaretu na pumpi, pa je radnik upotrebio protivpožarni aparat
Foto: Pixabay
Na snimku koji je postao hit na internetu vidi se mladić koji dolazi na benzinsku stanicu u Sofiji i puši cigaretu.
 
Nakon kraće rasprave sa nekim koga kamera nije snimila i pretpostavljamo odbijanja da ugasi cigaretu, na snimku se vidi kako jedan od radnika sa pumpe prilazi, mirno uzima aparat za gašenje požara sa držača a zatim bez upozorenja aktivira aparat u pravcu čoveka sa cigaretom.
 
Vrata automobila su bila otvorena pa ne samo da je ugasio cigaretu već je i unutrašnjost kola napunio penom zbog čega su svi putnici morali da napuste vozilo.
 
Kako se sve završilo ne znamo jer se snimak prekida.
 
  • Dule

    12.10.2017 16:11
    Respect
    Podrzavam.
  • Dule

    12.10.2017 16:09
    Respect
    Ne razumem ljude koji to rade na sred benzinske pumpe.Rizikuju mnogo zivota u tom momentu,svesno ili ne.Nema opravdanja za tako nesto.
  • Dule

    12.10.2017 16:02
    Respect
    Radim na pumpi i imam istih problema,jos kada se nasade kod TNG (Gasa,plina) padnem u komu...Pa nije ovo losa ideja.Pozdrav kolegi i samo nek nastavi tako.Da sam direktor te firme,proglasio bih ga najboljim i ne zamenjivim radnikom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.