VIDEO: Makronov pas se ispiškio na ukrasni kamin tokom posete zvaničnika

Pas francuskog predsednika Emanuela Makrona, labrador Nemo, slučajno je snimljen dok je mokrio na ukrasni kamin usred Jelisejske palate, baš u trenutku kada se predsednik tamo sastao sa članovima svoje vlade.
Makronov sastanak sa tri ministra prekinut je zvukom Nemovog prilično bučnog "olakšavanja" nedaleko od njih, a sve je snimila kamera francuske televizije LCI. Na pitanje jednog od ministara da li se to često događa, Makron je uz smeh odgovorio odrično.
 
"Zbog vas se moj pas ponaša potpuno neuobičajeno", rekao je francuski predsednik.
 
Nemo, dvogodišnji crni labrador, redovno se fotografiše u društvu Makrona i njegove supruge Brižit u zvaničnim prilikama, a predsednički par ga je usvojio u avgustu iz azila za pse.
 
Međutim, Nemo nije jedini predsednički pas koji se "neprimereno ponaša", imajući u vidu da su psi bivšeg predsednika Nikola Sarkozija oštetili nameštaj Jelisejske palate u visini od čak više hiljada evra.
 
A bišon Sumo nekadašnjeg šefa francuske države Žaka Siraka, kome je očito bilo teško da se ponovo navikne na jednoličan život posle uživanja u raskoši i sjaju velelepne Jelisejske palate, morao je čak da se leči od depresije nakon što je tri puta ugrizao svog vlasnika.
 
  • cane

    25.10.2017 11:25
    a deca u svetu gladuju ma bitna je dzukela i gde pisa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.