Italijanski umetnik izorao lik Kim Džong-una na njivi

Italijanski umetnik Dario Gambarin napravio je na polju pšenice nedaleko od Verone, veliki portret severnokorejskog lidera Kim Džong-una i ispod njega napisao reč "Opasnost".
On je portret napravio traktorom i plugom, na očevoj njivi veličine 25.000 kvadratnih metara, a kako se navodi, njegovo delo može da se vidi samo iz "ptičje perspektive", prenosi Tass.
 
"Portret je neka vrsta apela celom svetu. Vidimo stalne tenzije u odnosima američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong un-a i celi svet pomno prati ta dešavanja. Moj rad predstavlja izraz želje da se problem reši diplomatskim putem i to što pre", rekao je Gamberin.
 
Kako se navodi, to nije prvi put da Gamberin pravi takve portrete - do sada je uradio portrete ruskog predsednika Vladimira Putina, američkih predsednika Donalda Trampa i Baraka Obame, papa Franje, Fidela Kastra i Nelsona Mendele.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.