Sedmogodišnja devojčica pobegla roditeljima i ukrcala se na avion

Sedmogodišnja devojčica pobegla je od svojih roditelja u Švajcarskoj, prošla bezbednosne provere i ušla u putnički avion bez prijave na let, pre nego što su je članovi posade primetili i predali policiji, saopštio je portparol aerodroma u Ženevi.
Sedmogodišnja devojčica pobegla roditeljima i ukrcala se na avion
Foto: Pixabay

Portparol je rekao da su vlasti pojačale mere kontrole da bi osigurale da deca imaju pratnju odraslih kada prolaze bezbednosne kontrole.

Devojčica, koja nije identifikovana, umakla je svojim roditeljima na železničkoj stanici u Ženevi i otputovala vozom na aerodrom. Ona je potom iskoristila činjenicu da je malena i u gužvi prošla sve kontrole, pošto je izgledalo da putuje sa odraslima ispred ili iza nje, rekao je aerodromski portparol.

Nakon što nije uspela iz prvog pokušaja, probala je još jednom i ušla u avion "Izidžeta" koji se spremao za let na Korziku. Incident se desio u nedelju, 29. oktobra.

  • Branko

    04.11.2017 19:57
    I sta sad da joj radis? Da drzis govor na koji se ona ni do sada nije obazirala? A tek joj je sedam godina i ne mogu ni da zamislim kakva ce tek biti kad poraste.
  • .

    02.11.2017 10:59
    U Švajcarskoj ?????

    Ne mogu da verujem!
  • mama takođe

    02.11.2017 08:26
    da naravno
    @joca Jel smena roditelja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti