Anti-LGBT političar uhvaćen u seksu sa muškarcem

Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim stavovima, podneo je ostavku jer je "uhvaćen tokom seksa sa muškarcem u kancelariji".
Anti-LGBT političar uhvaćen u seksu sa muškarcem
Foto: 021.rs
Kako prenosi britanski Independent, 33-godišnji Gudman je tokom karijere promovisao "porodične vrednosti" i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog "neprihvatljivog ponašanja". Na svom Tviter profilu se opisao kao "Hrišćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Muž", a redovno je govorio da je jedini prirodni brak onaj između muškarca i žene. 
 
"Zdrave, živahne, bujajuće porodične vrednosti su izvor ponosne istorije Ohaja i ključ buduće veličine države", pisalo je na sajtu njegove kampanje. 
 
Gudman je bio blizak saradnik konzervativca Džima Džordana, koji se dugo bori protiv istopolnih brakova u SAD. Po rečima Gudmana, "svi unose svoje lične borbe i iskušenja u javni život", te je dodao da se kaje zbog svojih postupaka. 
 
"Izvinjavam se svima koje sam izneverio, a sada kada otvaram novo poglavlje u svom životu, molim vas da poštujete moju privatnost, kao i privatnost moje porodice i prijatelja", naveo je u pismu ostavke. 
 
Kako pišu mediji, Gudman je uhvaćen tokom seksualnog odnosa u svojoj kancelariji sa muškarcem koji "nije zaposlen u javnoj upravi".
  • Futog

    19.11.2017 14:50
    wwe
    Tako je i kod nas..prvo bio onaj iz nacionalnog stroja pa ovi iz crkve itd
  • Cobi ns

    19.11.2017 14:34
    E,tako je i sa verbalnim patiJotama kod nas......kad' treba uzeti pušku u ruke(ne daj Bože)nema ih nigde,tutanj!!
  • LGBT suport

    19.11.2017 10:57
    Tako to biva. Oni koji su najglasniji protiv LGBT stavova su ili latentni ili pravi, oprostite na izrazu, pederi, zato što su licemeri i ne smeju da priznaju. Plaše se da ukoliko bi postalo normalno da bi ih neko sa kime su bili ili bi rado bili razotkrio i onda božemojiiijuuunaopako ode njihovo srBstvo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.