VIDEO: Skočili s vrha Alpa i uleteli u avion

Francuski dvojac "Soul Flyers" u odelima za letenje uspeo je da skoči sa jednog od vrhova Alpa i tokom leta uskoči u avion.
Nakon što je Vins Refe skočio sa vrha Jungfrau i uspešno završio u avionu usred leta, njegova prva pomisao nije bila o fantastičnom poduhvatu koji mu je pošao za rukom, već o svom prijatelju.
 
"Čim sam uleteo, samo mi je na pameti bio Fred", rekao je Vins.
 
Na njegovu sreću i opšte oduševljenje u avionu, drugi letač Fred Fugen ušao je u avion samo nekoliko trenutaka kasnije.
 
Francuzi su skočili sa visine od 4.062 metra. Meta su im bila vrata malog dvokrilca, čije su mere iznosile 1,58 i 1,25 metara.
 
Krećući se brzinom od oko 140 kilometara na čas, Vins i Fred uspeli su u svom naumu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.