Roboti striptizete atrakcija u Las Vegasu

Jedan od najzanimljivjih događaja na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu ne odvija se pod sajamskim halama, već u obližnjem striptiz klubu.
Vlasnik kluba odlučio je da gostima prikaže svoju "umetničku" viziju budućnosti, zbog čega je svoj klub opremio bizarnim robotima striptizetama. 
 
I pored toga što na podijumu, umesto bikini lepotica, stoje plastično-metalne plesačice, koje umesto glava imaju sigurnosne kamere, posetioci striptiz kluba "Safir" u Las Vegasu se ne žale previše. 
 
Međutim, zbog ove satirično-umetničke instalacije taj klub je počeo da posećuje veliki broj žena. Vlasnici tvrde da roboti striptizete privlače posetioce svih uverenja i seksualnih opredeljenja. 
 
"One ruše utisak da se ovde radi o šminkerskom striptiz baru. Ako u klub uđe šestoro ljudi i od kojih su dvoje žene i dalje možete da se zabavite i da ne brinete zbog činjenice da ste u striptiz klubu", izjavio je vlasnik Peter Fajnstin
 
Ovom čudovišnim kombinacijama plastike, žica i sigurnostnih kamera na bini se pridružuju i redovne radnice u klubu, kojima očigledno posao još uvek nije ugorožen dolaskom novih koleginica.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.