VIDEO: Mercedes obložen Svarovski kristalima predstavljen u Tokiju

Kompanija za proizvodnju posebnih luksuznih automobila po narudžbi svetskih milijardera predstavila je jedan od svojih najnovijih "čuda", Svarovski kristalima obložen Mercedes, kojim se pohvalila na Tokio Auto Salonu.
Ljubitelji automobila su se divili skupom svetlucavom "ljubimcu" koji, prema procenama stručnjaka, vredi oko 742.000 evra. Naručio ga je nepoznati kupac čiji su podaci poznati samo kompaniji koja ovakve specijalne narudžbe prima od bogatih ljudi.
 
Izvor blizak vlasnicima firme, novinarima je rekao da je pitanje da li će vlasnik voziti mercedes ili će ga samo držati u svojoj milionskoj kolekciji.
 
 
 
 
  • Jasmina

    21.01.2018 09:48
    Super
    Ovima sto vise ne znaju na sta da troše novac, od silne bahatosti, predlažem da se provozaju tim skupim automobilima po afričkim državama, i svugde gde vlada glad, beda i nemastina,gde deca umiru od gladi.
  • pera

    19.01.2018 13:37
    sund i kic.
    kad vec baca pare mogao je i novu mecku kupit.
  • Drum

    18.01.2018 19:54
    Ništa odvratnije iz sveta auta nisam video već duže vreme...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti