VIDEO: Sneg pao u južnom delu Maroka

Prvi put u poslednjih 50 godina sneg je pao u južnom delu Maroka, gde su se "zabelele" palme.
Meteorološka služba Maroka je saopštila da je sneg pao u blizini Zagore, na jugoistoku zemlje i da je to posledica hladnog talasa. U Zagori je palo pet do osam centimetara snega, piše "Vašington post".
 
List podseća da je početkom januara u najtoplijoj pustinji na svetu Sahari pao sneg. Taj fenomen je posledica ledenog talasa, koji je najviše pogodio grad Ain Sefru, na severu Alžira.
 
Na video snimcima vide se tragovi snega, i peščane dine delimično prekrivene snegom.
 
To je treći put u poslednjih četiri decenije da je sneg pao u Ain Sefri, gde zimi temperatura ume da se spusti 10 stepeni ispod nule.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva