Putari u Hrvatskoj napravili nesvakidašnji pešački prelaz

U jednom hrvatskom gradu putari su učinili jednu poprilično veliku grašku, prenosi portal 24sata.hr.
"Nisam video nikoga da ga koristi. Tu je put, a pločnika nema", rekao je čitatalac ovog portala.
 
Dodaje kako su ga radnici obnovili pre četiri dana, kao i da je u toku ulepšavanje mesta za novu turističku sezonu. Takođe, zaključuje kako sličan pešački prelaz postoji i na ulazu u mesto.
Ajoj... Ono kad prođeš cestu i završiš u zidu ruševne zgrade https://t.co/aPc3qlehV3 pic.twitter.com/vgZrEhE9eD
  • dejo dejić

    09.06.2018 23:25
    Nešto slično se može videti u Bačkom Petrocu, odnosno pet-šest sličnih primera., istina ne udaraju na kuče nego na ništa ili kanal.
  • T-Rex

    09.06.2018 22:39
    Detelinara
    Ne vidim tu nista cudno. Na detelinari na okretnici trojke, sa jedne strane raskrsnice imate pesacke staze koje vode do puta, ali fali pesacki prelaz da se put prdje, a sa druge strane raskrsnice imate pesacki prelaz koji vodi na travljak, a kada padne kisa vodi u baru, jer sa druge strane pesackog nema staze...
  • ntn

    09.06.2018 22:14
    Kvaka
    Neko se dosetio kako da obuzda vozače koji jurcaju i smanji buku pored kuće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.