Odbili ga za azil jer nije dovoljno gej

Jednom 18-ogodišnjem Avganistancu austrijske vlasti odbile su zahtev za dobijanje azila uz obrazloženje da nije "dovoljno" homoseksualac.
Odbili ga za azil jer nije dovoljno gej
Foto: Pixabay
Avganistanac je zatražio zaštitu u Austriji jer je progonjen u domovini zbog homoseksualnosti. Međutim odgovor na zahtev, prema pisanju bečkog nedeljnika "Falter", ostavio ga je bez teksta.
 
"To kako hodate, kako se oblačite i ponašate ni najmanje ne ukazuje da biste mogli biti homoseksualac", ocena je službenika Savezne službe za strance i azil. 
 
Takođe u odgovoru službenik ukazuje da postoje informacije da je često dolazio u sukob sa cimerima, te da postoji veliki potencijal agresivnosti koji se ne može očekivati od homoseksualca. 
 
"Niste imali ni puno prijatelja. Nisu li homoseksualci osobe koje vole društvo?", navodi se u pismu. 
 
Na kraju službenik konstatuje da podnosilac molbe nije homoseksualac i da prilikom povratka u domovinu nema zbog čega da strepi. 
 
Tražilac azila podneo je žalbu na odluku nadležnih vlasti.
  • Bob Rock

    17.08.2018 20:43
    Tj. jer smatraju da lik uopšte nije gej.
  • Tihi

    17.08.2018 12:58
    Ahaha
    Ovo kao onda kad je tv snimila kako im dele Krizice tj Krstice oko vrata da bi lakse usli u Austriju kao fol oni su Krscani Beze od Isila a svi do jednog nosili Nozeve u vojsci Isila,ako ste vi u Austriji toliko Retardirani onda treba da vas Pojedu ali bukvalno i nije mi vas zao nimalo! Oni majmuni u Svedskoj ih primili milion a sad kukaju kako im siluju devojke zene kceri jbg.to je kod njih normalno ali samo kad to oni rade!
  • goxy

    17.08.2018 12:54
    A gde pise da gay mora biti feminiziran???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.