U crkvi prodavale slatkiše sa marihuanom

Dve žene su uhapšene nakon što su uhvaćene da prodaju kolače i druge slatkiše sa marihuanom u crkvi u gradu Savani, u američkoj saveznoj državi Džordžiji.
U crkvi prodavale slatkiše sa marihuanom
Foto: Pixabay
Eboni Kuper i Lea Prisli su, između ostalog, u ponudi imale cerealije, pudinge i više vrsta kolača.
 
Policija ih je uhapsila za vreme službe koju je sveštenik držao za lokalne preduzetnike, preneo je BBC.
 
Odeljenje za borbu protiv droge ih je otkrilo tako što su na svom Fejsbuk nalogu otvoreno prodavale slatkiše koji sadrže marihuanu, koje su same proizvodile.
 
U devet američkih saveznih država prodaja marihuane je legalizovana, ali u Džordžiji nije, pa su žene optužene za ilegalnu proizvodnju i prodaju narkotika.
  • ja

    22.09.2018 18:33
    like
    vrh!
  • A

    20.09.2018 17:33
    Gde je
    Recept?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.