Telo nestalog mladića iz Pećinaca pronađeno na Fruškoj gori

Na Fruškoj gori je u četvrtak popodne pronađeno obešeno telo, za koje se sumnja da je Bude Barać (23) iz Pećinaca koji je nestao 1. aprila kada je poslednji put viđen u Novom Sadu.

Kako se sumnja, mladić je izvršio samoubistvo, piše Kurir. Obdukcija je u toku, a njegova sestričina je pozvana radi identifikacije tela.

List navodi da se u blizini tela nalazio i automobil.

Budu Baraća poslednji je video cimer u stanu u Novom Sadu oko 10 sati ujutro, a devojci je Bude poslednju poruku poslao oko podneva tog dana. Trebalo je da idu na svadbu, međutim, njemu se od tada gubi svaki trag. Njegov mobilni telefon bio je dostupan, ali se on nije javljao nikome niti ikom odgovarao na poruke.

Autor: Kurir.rs

  • Strasno

    08.04.2016 20:10
    Kakvo je vreme doslo a nekada smo isli na Frusku po visibabe.
  • G

    08.04.2016 19:05
    @ana - poštovana gospođo, preporučio bih vam terapiju za kontrolu besa jer deluje da se neretko nađete u stanju smanjene uračunljivosti. Gde ste pročitali da je "stvar gotova" ili "nikog nije briga"? Hoćete li da vam saopštim kako se naziva stanje lica koja vide i reaguju, pa još i ljutito, na nešto što ne postoji?
  • ana

    08.04.2016 18:23
    zar zato sto nema roditelje da stvar bude gotova jer nikog nije briga. Ubijaju i depresine. Istragu do kraja sprovesti tako mlado bice a i svako je to zasluzilo.Sram vas bilo!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika