FOTO: Izgoreo stan na Grbavici

U požaru koji je sinoć izbio na prvom spratu zgrade u Ulici Danila Kiša 8 na Grbavici, lakše je povređena jedna osoba.

Prema rečima svedoka, starija žena koja je bila u stanu u kome je izbio požar je imala lakšu opekotinu na jednoj ruci.

Vatrogasci su ugasili požar i sprečili da se proširi dalje, ali je stan iz kojeg je vatra krenula u potpunosti uništen. Tokom intervencije vatrogasci su preventivno iz zgrade evakuisali i stanare koji nisu odmah napustili zgradu.

Za sada nije poznat uzrok požara, ali je vlasnica stana vatrogascima ispričala da je požar krenuo od frižidera i da se iz kuhinje proširio na ostatak stana.

Autor: 021.rs

Foto: NSulice

  • baba

    11.04.2016 13:06
    U prvi mah je bilo 'šta se ovo više dešava, požar na požaru', ali kako sam u aktivnom traženju stana, više me ništa ne čudi. Navodno nova zgrada, a tehnika iz drugog svetskog rata. Sa jedne strane, ne znam kako ih nije sramota da to stavljaju u stanove koje iznajmljuju, sa druge strane, zar ne postoji nikakva regulativa za te stvari, jer očigledno da mogu poprilično ugroziti život. Nije ni ono pre godinu dana proizvedeno vrhunac kvaliteta, ali starije od 30 godina?! Bukvalno priziva neku nesreću...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika