Vozili autoputem u suprotnom smeru

Novosadska policija je podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv dvojice vozača koji su, na autoputu Beograd-Novi Sad, vozili trakom namenjenom vozilima iz suprotnog smera.

Tridesetpetogodišnjaka sa područja Inđije, koji je vozio kombi, saobraćajna patrola je, oko dva sata noću, zaustavila kod naplatne rampe Stara Pazova, a vozača "fijata" (33), iz Novog Sada, istog dana, na ulazu u grad.

Policija u saopštenju apeluje na vozače da pažljivo slede saobraćajnu signalizaciju, kako ne bi ugrozili sopstvenu i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Autor: 021.rs

  • nickkk

    16.04.2016 23:19
    @nick
    Ti si trso
  • nick

    16.04.2016 12:41
    kad ne umes nemoj ni da vozis
    Cuj sad ovog pametnjakovica, novi sad umire za bar jos jednim izlazom na ka rumi a ti pricas kako se sa zenom vozas po bulevaru i nemas gde da okrenes! Sta si ocekivao parking mesto na auto-putu ili magistrali. Gledaj znakove i signalizaciju, ukljuci mozak! Posle kazu naleteo na kamion itd. Nije ni cudo kad pravis polukruzno preko pune, vozis u kontra smeru na auto-putu itd. Izadji iz ove j*b*ne zabiti vidi malo sveta saobracaja kulture ponasanja u istom i velicine saobracajnica postovanja ucesnika.....
  • Nikola

    16.04.2016 12:12
    @ma dajte

    Ne bi bilo loše da više gledate putokaze, a manje vozite napamet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika